VI BYGGER VAD DU DRÖMMER OCH BEHÖVER

SNICKARE


"Byggare D AB" uppfyller alla beställningar med hög kvalitet och precision. Vi arbetar med passion och tar hand om hela byggprocessen.

Alltid i samråd med dig och efter dina önskemål.

GOLVLÄGGNING


Ett nytt golv kan totalt förvandla ett rum, och även hela hemmet. Det blir genast snyggt och ljust, elegant och ståtligt. Det är viktigt att lägga det på ett korrekt sätt, så att det inte är några fula springor eller öppningar. Vi välutbildade montörer kan hjälpa dig.

TAKLÄGGNING


Vi bygger och renoverar tak i alla typer av material: papp, tegel, betong eller plåt. Vi kan hjälpa dig med tilläggisolering för hela ditt hem.

Altan i Linköping

MÅLNING OCH TAPETSERING


Våra hantverkare utför tapetsering, målning både inomhus och utomhus.

  • Målning av innertak, väggar, lister.
  • Målning av staket och husgavlar eller hela huset.
  • Nedtagning av gammal tapet.
  • Slipning och bredspackling.
  • Tapetsering, stort som litet.

STAKET


Vi gör solida trästaket.

LÄGENHETSRENOVERING


Vi hjälper dig mer än gärna med uppdrag som kök, tillbygnationer och uterum, men också andra delar av ditt hem. Vi byter även fönster och dörrar.

FASAD


Slitna fasadbrädor eller har du bara tröttnat och vill ha nytt? Med fasadbyte eller en ny färg ger du hela huset ett nytt liv.

ALTANER


Altan eller uteplatser i alla former och utföranden. Funderar du på en altan med ett altanräcke? Ett altanräcke kan fylla flera funktioner men något av det viktigaste är ju fallskyddet. Till exsempel: en altan ovan markhöjd.

Du kan få tips på olika altaner, pooldäck eller räcken och trappor.